انرژی خورشیدی

شما اینجا هستید

تابلوی اعلانات

صفحه اصلی

برای مشاهده ارزیابی عملکرد ورودی 94 مقطع پیش دبستان و اول دبستان ودوم دبستان و سوم دبستان و چهارم دبستان و پنجم دبستان  اینجا را کلیک کنید.(با واردکردن نام کاربری و رمزعبور خود که کدملی است صفحه جدیدی باز می شود که در قسمت گوشه بالا سمت چپ روی اسم دانش آموز کلیک کرده در پروفایل شخصی اطلاعات قابل مشاهده می باشد.)

در سایه لطف و توجه خداوند، تاریخ آزمون ورودی و تحویل کارت ورود به جلسه فرزندان عزیزمان در سال تحصیلی 95-  1394 به شرح زیر است:

برای مشاهده مراحل بعدی جهت تقاضای ورود به کلیه پایه های ابتدایی اینجا را کلیک کنید. (با واردکردن نام کاربری و رمزعبور (کدملی دانش آموز ) اطلاعات قابل مشاهده می باشد.)

مقطع  اول متوسطه عمومی(هفتم)

آزمون ورودی مقطع اول عمومی(هفتم)

روز سه شنبه 12 خرداد راس ساعت 14

تاریخ تحویل کارت ورود به آزمون هفتم مطابق جدول ذیل می باشد:

تاریخ تحویل کارت

حروف الفبا

روز سه شنبه 29 اردیبهشت 10 - 8

الف ب پ ت ث - ج

روز سه شنبه 29 اردیبهشت 13:30 11:30

چ ح خ د ذ ر ز ژ - س

روز چهارشنبه 30 اردیبهشت 10 - 8

ش ص ض ط ظ ع غ ف ق ک گ ل - ی

روز چهارشنبه 30 اردیبهشت 13:30 11:30

م ن و - ه

متقاضیان گرامی جهت دریافت کارت ورود به جلسه به همراه داشتن کپی شناسنامه دانش آموز،کپی کارنامه ترم اول و یک قطعه عکس دانش آموز الزامی است.(لازم به ذکر است کارت تنها به والدین

دانش آموز تحویل داده می شود. همچنین اطلاعات مواد امتحانی آزمون ورودی هنگام دریافت کارت ورود به جلسه اعلام می شود.)

ذکر ایام هفته
شنبه